Scotiabank AIDS WALK to THRIVE

2017 Event Outline

Saturday September 16th

 

Malkin Bowl Emcees – Ryan Steele & Symone Says

 

10:00 am         WALK Soft Opening – Canned Music

 

11:00 am         WALK Officially Open – 5 minutes of speeches and back to canned music

 

11:25 am         Announcement of Opening Ceremony to begin in 5 minutes – All speeches

 

11:30 am         Welcome: Opening Ceremonies – Emcee – Ryan and/or Symone

 

11:35 am         Introduction of Blessing – Leonard George

 

11:40 am         Neil Self, Chair, Positive Living BC  (with Board Members behind him)

 

11:45 am         Sponsor thank yous (2 minutes) – Zoran Stjepanovic, Director of Development

 

11:50 am         Announcements (2 mins) & thank you to Volunteers – Ryan and Symone

About the Route – Include acts on the route

 

11:55 am         Scotiabank Rep – TBD

 

12:00 pm         Recognition of any dignitaries/Proceed to start line to cut ribbon

VIP’s, board members, and WALKERS to proceed to Starting Line to officially open WALK!

                       

12:00 pm         WALK begins…pre-recorded music and all tents stay open

                       

12:30 pm         THRIVE Festival Officially Opens – Ryan and Symone open the Festival

General announcements (sponsor thank you’s from Director of Development)

Drag Performance #1 Festivus Illuminata

Drag performance #2 South East

Drag Performance #3 Cleopatra Compton

Introduce Desiree Dawson

 

1:00 pm           Desiree Dawson (30 minute set)

 

1:30 pm           (15 minute changeover)

Emcees make some announcements

Drag Performance #4 Rose Butch

Drag Performance #5 Maiden China

Introduce IMUR

 

1:45 pm           I M U R (30 minute set)

 

2:15pm            (15 minute changeover)

Emcees make some announcements

Drag Performance #6 Shanel

Drag Performance #7 Ilona (pronounced E-Loan-Uh)

Introduce HUMANS

 

2:45 pm           HUMANS (45 minute set)

 

3:30PM           Final announcements & final total – prize draws

Including Top Fundraising Announcements

DJ plays till 4pm

Last Call for bar

 

4:00 pm           Festival Closes

 

 

Source: aidswalktothrive.ca